retourpagina

Informatie rondom garantie & retour

Retourneren:

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@just-dutch.com Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Uitzonderingen retourneren

Onze producten worden voor verzending zorgvuldig gecontroleerd. Wij kunnen niet garant staan voor onzorgvuldig gebruik van onze producten. Lees graag voor gebruik de wasvoorschriften en de informatie op de site: www.just-dutch.com. Graag ontvangen wij van u voor verzending per email de redenen van retourneren.

Garantie

Onze producten voldoen aan kwaliteitseisen en zijn CE 3+ gekeurd. Al onze producten worden met overeenstemming met Mercis bv geproduceerd. U heeft dus met onze producten een originele en officiële Nijntje Handmade en/of kleertjes in handen.

Identiteit ondernemer:

 

Just Dutch bv

Barentszplein 6c

1013NJ Amsterdam

 

KvK:         64165833 BTW:        NL8555.51.276.B01

 

————————————————————————————————-

Modelformulier voor herroeping

(dit formulier alleen invullen en terugzenden als u de overeenkomst wilt herroepen*)

Aan:

Just Dutch bv.

Barentszplein 6c

1013NK Amsterdam

The Netherlands

  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Afleveradres (verplicht)

  IBAN rekeningnummer (verplicht)

  Product (verplicht)

  Datum bestelling (verplicht)

  Bestelnummer (verplicht)

  Toelichting retourzending

   

  *Graag vóór verzending een mail met uw klacht/redenen van retourneren naar: info@just-dutch.com,Of telefonisch contact opnemen op werkdagen van 9:00 -17:00 op +31 (0) 611198779

  — Ik/Wij (*) deel/delen (*) u hierbij mede dat ik/wij (*) onze overeenkomst betreffende de verkoop van de volgende goederen/levering van de volgende dienst (*) herroep/herroepen (*):

   

  — Besteld op (DD-MM-YYYY) :                                    — Bestelnummer :

   

  —  Ontvangen op (DD-MM-YYYY):

   

  — Naam/Namen consument(en)

   

  — Adres consument(en) :

   

  — IBAN Rekeningnummer:

   

  — Handtekening van consument(en) (alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend)

   

  — Datum(DD-MM-YYYY):