bestelinformatie

Betaalwijze

U kunt uw bestelling betalen met iDeal of onder rembours. Zie voor de extra kosten voor onder rembours de informatie bij verzendwijze.

 

Verzendwijze

Bestellingen worden bezorgd door PostNL op het via de webshop aangegeven adres. U kunt kiezen voor gewone verzending of voor een rembourszending.

 • Gewone verzending: de klant betaalt vooraf via iDeal, standaardkosten € 1,99 (tot 10 kg binnen Nederland)
 • Rembourszending: de klant betaalt bij aflevering aan de bezorger van PostNL, kosten € 9,95 plus 1% van het totale bedrag van de bestelling.

 

Retourneren

Uiteraard is het bij Just Dutch mogelijk om bestelde artikelen te retourneren, mits ongebruikt en in tact. U kunt uw verzoek voor retourzending uitsluitend via onderstaand retourformulier indienen binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling. U ontvangt daarna van ons een bevestiging van de retourzending. De goederen dient u binnen 14 dagen na verzending van het retourformulier aan ons te retourneren.

Wij verzoeken u vriendelijk om het retourpakket te voorzien van een (kopie) factuur/bestelbon om zo de retour aan uw bestelling te kunnen koppelen. Vermeld het onderstaande adres duidelijk op het te retourneren pakketje en verstuur het via een PostNL kantoor of een PostNL postagentschap.

Ons retouradres is:

Just Dutch bv
o.v.v. retournering
Barentszplein 6B
1013 NJ  AMSTERDAM

Zodra de retourzending door ons is ontvangen, zullen we ervoor zorgen dat het aankoopbedrag van de geretourneerde goederen wordt bijgeschreven op uw bankrekening. Als de volledige bestelling wordt geretourneerd ontvangt u ook de verzendkosten retour. Het door u te ontvangen bedrag ontvangt u binnen 14 dagen na aanmelding van de retourzending via het retourformulier.

Let wel: indien een product door eigen toedoen is beschadigd en toch geretourneerd wordt, zullen we de kosten daarvoor in rekening moeten brengen.

 

  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Afleveradres (verplicht)

  IBAN rekeningnummer (verplicht)

  Product (verplicht)

  Datum bestelling (verplicht)

  Bestelnummer (verplicht)

  Toelichting retourzending